Vi utfører

Z

Serviceoppdrag

Tett kloakk? Eller har du planer om å fornye badet og kunne trengt et uforpliktende pristilbud fra en lokal rørlegger – ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Nybygg

Vi har solid arbeidserfaring og kompetanse innen planlegging, utførelse og overlevering av komplette vann- og avløpsinstallasjoner i nybygg.

s

Skadesanering

Vi er en erfaren bidragsyter innenfor skade- og saneringsbransjen. Vi arbeider for at våre samarbeidspartnere skal sitte igjen med opplevelse av effektivitet og nøyaktighet.

Varmepumpe

Vi leverer komplette varmepumpe-løsninger. Luft/vann eller væske/vann – vi hjelper deg med å oppnå det perfekte resultat. Ta kontakt for veiledning og pris.

Hytteklargjøring

Vi forbereder din hytte til vinterhalvåret – og gjør den klar igjen for sommersesongen. Ta kontakt med oss for et uforpliktende pristilbud!

Sprinkleranlegg

Vi har kompetanse og god erfaring innen utførelse av mindre- og mellomstore sprinkleranlegg. Vi har dyktige samarbeidspartnere innen prosjektering.

Videoinspeksjon

Vi har erfaring og utstyret vi trenger for å inspisere, peile og feilsøke utvendige- og innvendige ledningsnett. Vi kan også levere video-opptak av inspeksjonen ifm forsikring.

Trykkluftsanlegg

Vi leverer komplette og kostnadseffektive trykkluftsanlegg – ta kontakt med oss for veiledning og et uforpliktende pristilbud.

Slettedal VVS | Telefon: 488 96 794 | E-post: leo@slettedalvvs.no | Stokke Ravei 688 3160 Stokke